هدف از این تحقیق بررسی سرمایه در گردش و استراتژی های آن با فرمت docx در قالب 59 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد

 

 

 

فهرست مطالب

2-1 مقدمه

2-2 تعریف و ماهیت سرمایه در گردش

2-3 اهمیت رشد دارایی ها و سرمایه در گردش

2-4 مدیریت سرمایه در گردش

2-5 اهمیت مدیریت سرمایه درگردش

2-6 استراتژی های گوناگون در سیاست ها ی مطلوب

2-7 استراتژی چیست؟

2-7-1 ماهیت و اهداف استراتژی

2-7-2 سلسله مراتب و انواع استراتژی ها

2-7-3 عوامل اساسی در استراتژی مالی

2-8 روند سرمایه در گردش

2-9 تجزیه وتحلیل سرمایه در گردش

2-9-1 مراحل تجزیه و تحلیل سرمایه در گردش

2-9-2 تغییرات سرمایه در گردش

2-10 سیستم جامع مدیریت سرمایه در گردش (نقدینگی)

2-11 عوامل تعیین کننده میزان سرمایه در گردش

2-12 استراتژی های سرمایه در گردش

پیشینه

منابع

 

 

 

   برابر تعریف دانش حسابداری، معمولا دارایی های جاری، در طول یک سال، به پول نقد تبدیل می شود. مدیریت سرمایه در گردش بیشتر، در گیر سازماندهی دارایی های جاری، مانند وجه نقد، اوراق بهادار قابل فروش، حساب های دریافتنی، موجودی ها و بدهی های جاری است. پول به خودی خود، نقد ترین دارایی هاست، جدا از پول دارایی های دیگر دارای دو بعد می باشد:  1- زمان لازم برای تبدیل آنها به پول نقد 2- درجه اطمینان نسبت به نقد شدن آنها، یا قیمتی که برای تبدیل شدن دارایی به پول نقد، پرداخت شده است. اداره دارایی های ثابت، بیشتر، بخشی از بودجه بندی سرمایه به شمار می آید، حال آنکه برنامه ریزی تامین مالی بلند مدت به چگونگی ساختار سرمایه بستگی دارد.

 

 

 

   مدیر مالی که در بیشتر وقت کاری خود، به اداره دارایی ها و بدهی های جاری می پردازد، باید همواره در اندیشه اداره سرمایه در گردش، که بیشتر به روش های دقیق تری نیاز دارد باشد. بیشتر کارهای بازرگانی که با مدیریت سرمایه در گردش سرو کار دارند، در سمت راست ترازنامه نوشته می شوند، جایی که برای بهینه سازی موجودی نقد، اوراق بهادار قابل فروش، حساب های دریافتنی و موجودی ها، قرار دارند. باید بدانیم که بیشتر شرکت ها در عمل، مدیریت سرمایه در گردش را از دیگر بخش های مدیریت مالی جدا می کنند. آشکار است آنچه نیاز باشد، دریافت و درکی درست از تصمیم گیری ها درباره دارایی های جاری و بدهی های جاری، بر پایه تجزیه و تحلیل ارزیابی کلی شرکت می باشد(دستگیر،1381).