مبانی نظری و پیشینه تحقیق ترک خدمت کارکنان نمونه فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد مدیریت می باشد. ترک خدمت کارکنان یک موضوع شناخته شده پر اهمیت و حیاتی برای سازمان هاست(بارنارد و رادگرز ،1998؛ علی شاه و همکاران، 2010). به تازگی محققان و مدیران در زمینه های مختلفی علاقه مند به تمایل ترک خدمت کارکنان شده اند.. تاکید بر تمایل به ترک خدمت یک عنصر کلیدی در مدل سازی رفتار ترک خدمت کارکنان است، محققان تعیین کرده اند که نیات رفتاری بهترین متغیر پیش بینی کننده ترک خدمت است(جو،2010). 

 

 


مساله عدم حضور و ترک خدمت کارکنان از جمله مواردی است که این روز ها مورد توجه خاص مدیران  و محققان قرار دارد. بنابراین سازمان ها باید تدابیری اتخاذ کنند که قبل از عمل به ترک خدمت در مرحله تمایل به آن، مشکلات شناسایی و برطرف گردد، زیرا این معضل اثرات منفی در انگیزش شاغل و نگرش سویی بر روی دیگر کارکنان دارد. در نتیجه، غیبت کارکنان سبب می شود که وظیفه آن ها بر دوش دیگران افتد و جبران آن مستلزم صرف هزینه  و زمان خواهد شد.

 

 

از دست دادن کارکنان و ترک خدمت کارکنان می توان باعث ناراحتی های روانی کاهش بهره وری و کیفیت خدمات و افزایش هزینه های استخدام می شود (بالوگان و الودانوی، 2012). همچنین منجر به کار بیش از حد، بی اعتمادی، اختلال در جریان کار، و ترک شغل بیشتر می شود (بالوگان و الودانوی، 2012؛ مایلر ، 2010؛ واگنر ، 2010). دالتون و همکارن   اشاره کرده اند که ترک خدمت کارکنان، هزینه های مستقیم و غیر مستقیم برای سازمان ها به همراه دارد. هزینه های مستقیم ترک خدمت کارکنان در قالب یافتن، گزینش و آموزش فرد جدید تعریف می شود)رسولی و همکاران، 1391). 

 

 

 

 

 


فهرست مطالب
1-1- ترک خدمت :    1
1-1-1-1- تعاریف ترک خدمت    4
1-1-1-2- هزینه های ترک خدمت:    7
1-1-1-3- تقسیم بندی انواع ترک خدمت    13
1-1-1-4- عوامل مؤثر بر ترک خدمت    16
1-2- پشینه تحقیق    17
منابع